Gevelonderhouden & gevel reiniging

Is uw buitengevel aan onderhoud toe? Wij verzorgen uw gevelonderhoud - en reiniging van A tot Z. Van vakkundig uw gevel reinigen tot het vervangen, repareren of beschermen van de huidige materialen.

Door weersinvloeden van buitenaf en UV licht kan uw buitengevel toe zijn aan onderhoud. Samen met u inventariseren wij de opdracht, aan de hand daarvan maken wij samen met u een plan van aanpak. We zoeken altijd een passende oplossing voor ieder project. Wij gebruiken hierbij diverse technieken waaronder: hogedruk reiniging, chemische reiniging, torbo stralen, nano-bescherming & airless verf spuiten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt hier direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.

Gevelonderhoud

Net als uw auto, heeft uw gevel op zijn tijd onderhoud nodig, dit kan in de vorm van gevel reiniging alsmede gevelonderhoud/renovatie.

Onze gevelonderhoud werkwijze

Wij inventariseren samen met u de opdracht en bepalen de omvang van het project. Aan de hand van deze inventarisatie, maken wij een plan van aanpak en maken wij een vrijblijvende offerte op. Na akkoord offerte, worden de werkzaamheden ingepland. Na het uitvoeren van de opdracht, verifiëren wij deze altijd met u.

Vragen over uw gevelonderhoud en/of gevelreiniging? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Moet Vlekkeloos

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar. Voor zowel een vrijblijvend adviesgesprek als voor vragen tussendoor.

Goede materiaal kennis

Wij werken met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Afspraak = afspraak

Geen prijstechnische verrassingen achteraf, prijs wordt van tevoren bepaald.

Onze diensten

WAT WIJ DOEN

Grote of kleine projecten. Wij bieden voor iedere opdracht een oplossing op maat. Bekijk hieronder onze dienstverlening. Heeft u weinig tot geen verstand van buitengevels maar weet u wel dat deze opgeknapt moet worden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met deskundig advies op maat.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Vraag offerte aan

Wij nemen vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.