Gevelonderhoud - Torbo stralen

Wilt u uw buitengevel of constructie reinigen en herstellen naar een optimale staat? Kies dan voor het Torbo stralen van uw gevel, ook wel softline stralen genoemd.

Torbo straaltechniek is een lagedruk reinigingsmethode met water waardoor oppervlaktes niet beschadigen en de stofproductie met ruim 90% wordt gereduceerd.

Deze reinigingsmethode is geschikt voor de materialen beton, stalen balken, metselwerk en gevelbeplating. Door middel van Torbo stalen wordt de bovenste (vieze) laag van het materiaal verwijderd en zorg je ervoor dat het materiaal er weer uitziet als het origineel.

Na het Torbo stralen, conserveren wij de behandelde oppervlakte met een passende (materiaal afhankelijke) bescherming. Dit om de levensduur te verlengen. Ontvang een offerte van ons.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt hier direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.

Torbo stralen

De straaltechniek van Torbo stralen is geheel veilig. Wij zullen na inventarisatie bepalen welk straalmiddel gebruikt dient te worden. Met onze Torbo- straal machine kunnen wij de volgende materialen stralen:

  • Beton,
  • Stalen balken,
  • Metselwerk,
  • Gevelbeplating.

Voordelen Torbo stralen

Torbo stralen is een vorm van vochtstralen. Het is een straaltechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van water in combinatie met een straalmiddel. Hierdoor is deze straaltechniek niet schadelijk voor de gezondheid. Schadelijke deeltjes worden vastgehouden in de watermoleculen waardoor deze zich tijdens de werkzaamheden niet kunnen verspreiden. Ook door de aanwezigheid van water is er amper stofproductie.

Vragen over Torbo stralen bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Moet Vlekkeloos

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar. Voor zowel een vrijblijvend adviesgesprek als voor vragen tussendoor.

Goede materiaal kennis

Wij werken met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Afspraak = afspraak

Geen prijstechnische verrassingen achteraf, prijs wordt van tevoren bepaald.

Onze diensten

WAT WIJ DOEN

Grote of kleine projecten. Wij bieden voor iedere opdracht een oplossing op maat. Bekijk hieronder onze dienstverlening. Heeft u weinig tot geen verstand van buitengevels maar weet u wel dat deze opgeknapt moet worden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met deskundig advies op maat.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Vraag offerte aan

Wij nemen vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.