Professionele gevelreiniging en impregnatie

Uw gevel is het visitekaartje van uw pand en verdient daarom de nodige aandacht. Bij Moet Vlekkeloos nemen we deze taak serieus en reinigen we uw gevel met expertise en een schat aan ervaring.

Gevels vereisen periodiek onderhoud. Wilt u uw schone gevel langer behouden? Kies dan voor een grondige gevelreiniging én impregnatie! Hierdoor blijft uw gevel jarenlang beschermd tegen weersinvloeden, vocht en vuil.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt hier direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.

Waarom gevelreiniging?

Een mooi verzorgde, goed uitziende gevel geeft immers meerwaarde aan uw woning of bedrijfspand. Daarnaast voorkom je schade en slijtage aan de gevel en is uw woning goed beschermt tegen diverse weersinvloeden. Onze gevelreiniging verwijdert onder andere:
 • Mos aanslag
 • Kalkaanslag
 • Grauwsluier (grijze aanslag)
 • Algen (groene aanslag)
 • Roet

Wij inspecteren uw project deskundig en kiezen op basis hiervan de meest geschikte reinigingsmethode.

Waarom Moet Vlekkeloos?

Het reinigen van gevels vereist expertise en specifieke reinigingstechnieken. Bij Moet Vlekkeloos begrijpen we perfect wat uw gevel nodig heeft om in topconditie te komen. Met hoogwaardige reinigingsmethoden en ruim 30 jaar ervaring bieden we geen standaard offertes, maar komen we graag bij uw object langs om alles zorgvuldig op te meten en een op maat gemaakte offerte aan te bieden.

Heb je problemen met vochtige plekken of een vervuilde gevel?

De impact van regen en vorst op uw muur kan aanzienlijke schade veroorzaken. Gevelreiniging en -impregnatie voorkomen vochtproblemen en kalkvlekken, terwijl het uw gevel duurzaam waterafstotend maakt. Door uw gevel te impregneren, vermindert u bovendien de vorming van groene aanslag, vooral bij gevels met beperkt zonlicht.

Wat is impregneren

Impregneren is een vorm van gevelonderhoud, ook wel hydrofoberen genoemd. Hierbij brengen we een waterafstotende vloeistof aan op de gevel, waardoor vocht en vuil minder hechten. Dit verlengt aanzienlijk de levensduur van uw gevel.

Voordelen van impregneren

 • Bescherming tegen vorstschade
 • Langdurig behoud van een schone gevel
 • Toename van de levensduur en waarde van uw pand

Onze aanpak

Bij Moet Vlekkeloos vinden we transparantie belangrijk. We bespreken samen met u de opdracht en maken een plan van aanpak. Op basis hiervan bieden we u een vrijblijvende offerte aan. Na uw akkoord plannen we samen de werkzaamheden in en gaan we aan de slag. Tot slot verifiëren we het afgeleverde werk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

Gevelreiniging: methoden, voordelen en professionele dienstverlening

Gevelreiniging is essentieel voor het behoud en de uitstraling van uw pand. Door blootstelling aan elementen, vervuiling en ouderdom kan de gevel van een gebouw zijn glans verliezen. Moet Vlekkeloos biedt professionele oplossingen om uw gevel in oude glorie te herstellen. In dit artikel bespreken we verschillende reinigingsmethoden, hun voordelen en waarom het verstandig is om deze taak aan experts over te laten.

Reinigingsmethoden:

 • Hogedrukreiniging
 • Chemische reiniging
 • Stoomreiniging
 • Zandstralen
 • Torbo stralen

Voordelen van gevelreiniging:

 • Verlenging van levensduur: Regelmatige gevelreiniging verlengt de levensduur van de gevel en voorkomt vroegtijdige veroudering van het gebouw.
 • Verbetering van de esthetische waarde: Een schone gevel verbetert de esthetische waarde van het gebouw en draagt bij aan een positieve eerste indruk.
 • Preventie van schimmel en mos: Gevelreiniging verwijdert schimmels en mos, waardoor schade aan de structuur wordt voorkomen en het binnenklimaat gezonder blijft.
 • Bescherming tegen weersinvloeden: Een gereinigde gevel beschermt beter tegen de schadelijke effecten van regen, wind en vervuiling.

Professionele dienstverlening

Het is van cruciaal belang om gevelreiniging over te laten aan experts. Een gespecialiseerd gevelreinigingsbedrijf beschikt over de juiste apparatuur, kennis en ervaring om de juiste reinigingsmethode te kiezen en mogelijke schade te voorkomen.

Conclusie

Gevelreiniging draagt bij aan het behoud en de uitstraling van uw pand. Kies voor een professioneel bedrijf om uw gevel schoon te houden en te genieten van een langer meegaand en aantrekkelijk gebouw.

Moet Vlekkeloos

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar. Voor zowel een vrijblijvend adviesgesprek als voor vragen tussendoor.

Goede materiaal kennis

Wij werken met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Afspraak = afspraak

Geen prijstechnische verrassingen achteraf, prijs wordt van tevoren bepaald.

Onze diensten

WAT WIJ DOEN

Grote of kleine projecten. Wij bieden voor iedere opdracht een oplossing op maat. Bekijk hieronder onze dienstverlening. Heeft u weinig tot geen verstand van buitengevels maar weet u wel dat deze opgeknapt moet worden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met deskundig advies op maat.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Vraag offerte aan

Wij nemen vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.