Expert in gevel- en dakreiniging

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker voor onderhoud aan uw dak. Periodiek uw dak laten reinigen is een stuk voordeliger dan uw dak te moeten vervangen. Het reinigen van uw dak houdt in dat we het dak (incl. dakgoot) terugbrengen naar de originele staat. Dit verlengt de levensduur en verwijderd vuil en aanslag.

Waarom uw dak laten reinigen?

  • Verlengt de levensduur van uw dak,
  • Verhoogt de uitstraling van uw gevel,
  • Voorkomt lekkage en andere schade,

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt hier direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.

Dakreiniging door onze specialisten

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij van de hoed en de rand als het gaat om dakreiniging & renovatie. Afhankelijk van het soort dak (dakpannen, shingles, golfplaten etc.), bepalen onze specialisten de best passende reinigingsmethode en bescherming.

Wat kan ik verwachten bij dakreiniging

Niet alleen wordt uw dak weer teruggebracht naar de originele staat, ook wordt eventuele schade vroegtijdig opgemerkt. Wij werken milieubewust en verzorgen dakreiniging door middel van hogedruk spuiten op hoge watertemperatuur. Door het hete water lost vuil op en spoelt weg. Dit alles zonder chemische middelen. Tevens werken wij met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Het beschermen van uw dak

Na reiniging adviseren wij om uw dak ook te beschermen. Dit verlengt de levensduur aangezien vocht en vuil zich niet langer aan de oppervlakte kan hechten. Wij werken met diverse beschermingsvarianten. Waaronder coaten, impregneren & Nano bescherming.

Prijzen dakreiniging

Wij behandelen iedere vorm van dakreiniging als een uniek project. Geen dak is namelijk hetzelfde. Afhankelijk van het materiaal, uw wensen en de te behandelen oppervlakte, stellen wij een prijsindicatie voor u op.

Wilt u een snelle prijsindicatie? Bel ons gerust op +31 (0)6 11 788 557 of vraag hieronder een offerte op. Wij reageren doorgaans binnen 2 werkdagen.

Moet Vlekkeloos

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar. Voor zowel een vrijblijvend adviesgesprek als voor vragen tussendoor.

Goede materiaal kennis

Wij werken met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Afspraak = afspraak

Geen prijstechnische verrassingen achteraf, prijs wordt van tevoren bepaald.

Onze diensten

WAT WIJ DOEN

Grote of kleine projecten. Wij bieden voor iedere opdracht een oplossing op maat. Bekijk hieronder onze dienstverlening. Heeft u weinig tot geen verstand van buitengevels maar weet u wel dat deze opgeknapt moet worden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met deskundig advies op maat.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Vraag offerte aan

Wij nemen vrijblijvend binnen twee werkdagen contact met u op.